تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مضرات ارتودنسی

جهان بین

با جهان بین راجع به همه چی بدون

مضرات ارتودنسی

 

ارتودنسی شاخه‌ای از دندانپزشکی است که دندان‌ها و فک‌ هایی را که در جای نامناسبی قرار می‌گیرند اصلاح می‌کند. مرتب کردن دندان‌ها راه حل‌هایی دارد که یکی از بهترین روش‌ها انجام ارتودنسی است. ارتودنسی دندان مشکلاتی مانند وجود فاصله بین دندان‌ها، دندان‌های دو ردیفی، دندان‌های به هم ریخته و… را اصلاح می‌کند. این روش درمان همانند سایر روش ها عوارض و مشکلاتی دارد. در ادامه با مضرات ارتودنسی آشنا می شوید.

روش انجام ارتودنسی

ارتودنسی متحرک و ثابت که هر دو به تغییر وضعیت دندان‌ها و فکین کمک می‌کنند. دستگاه ارتودنسی به آرامی فشاری بر دندان‌ها و فک وارد می‌کند که به مرور زمان تغییر دلخواه را ایجاد می‌نماید. شدت بدشکلی دندان‌ ها و سن و خصوصیات فیزیولوژیک بیمار مشخص می‌کند که کدام نوع ارتودنسی برای درمان انتخاب شود. این متخصص ارتودنسی است که در هر مرحله با معاینه وضعیت بیمار روش درمان با ارتودنسی را تعیین و اجرا می‌کند.

مراحل ارتودنسی زیبایی

·         معاینه و بررسی مشکلات دهان و دندان به وسیله دندانپزشک

·         رادیوگرافی از تک تک دندان‌ها که تأثیر زیادی در شناسایی مشکل اصلی بیمار دارد.

·         بررسی کامل عکس‌های بیمار و دادن نظر قطعی توسط دندان پزشک

·         متخصص باید لثه‌های شما را بررسی کند و از سلامت آن‌ها اطمینان پیدا کند.

·         پوسیدگی دندان‌ها توسط متخصص بررسی می‌شود و برای پر کردن آن و جرم گیری اقدام می‌کند.

·         انجام ارتودنسی متحرک در صورت لزوم

·         قالب گیری از فک بالا، فک پایین و دندان‌ها

ارتودنسی به روش معمولی

ارتودنسی از تخصص‌های دندانپزشکی است که مشکلات دندان‌ها و فک را اصلاح کرده و آن‌ ها را به جایگاه درست و مناسب هدایت می‌کند. اگر شخص دندان‌های نامرتب داشته باشد در معرض خطر پوسیدگی است. ارتودنسی به طرق مختلف انجام می‌شود. ارتودنسی متحرک و ثابت از جمله این روش‌ها است. هر دو ارتودنسی موجب تغییر وضعیت دندان‌ها و فک شده و با فشار ملایم دستگاه ارتودنسی تغییر دلخواه ایجاد می‌شود. میزان ناهنجاری، سن، خصوصیات فیزیولوژیکی بیمار تعیین کننده نوع ارتودنسی است.

ارتودنتیست با معاینه دقیق و بررسی کامل وضعیت بیمار مشخص می‌کند که کدام روش درمانی برای بیمار مناسب و سودمند است. ارتودنسی می‌تواند با براکت‌های سرامیکی و کامپوزیتی که همرنگ دندان است یا توسط ارتودنسی نامرئی با سیستم لینگوال (قرار گرفتن به راکت‌ها در پشت دندان) انجام شود. همچنین ارتودنسی نامرئی می‌تواند با پلاک شفاف انجام شود. در این ارتودنسی ثابت از براکت و سیم استفاده شده و متخصص ارتودنسی براکت‌ها را روی دندان نصب می‌کند که طول درمان معمولا 1 تا 2 سال خواهد بود.

منبع

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 5 تير 1401ساعت 14:19 توسط نت ابزار | تعداد بازديد : 99 | |